Computerhulp of laptophulp op afstand (Corona proof)

Bent u opzoek naar ondersteuning, training of computerhulp op afstand? Ik help u graag met uw computer (Mac of Windows), printer, smartphone, telefoon, tablet, wifi verbinding en andere technische hulpvragen. Ik help iedereen, jong en oud.

Een veilige methode om ondersteuning te krijgen is op afstand. Het is hierbij wel belangrijk dat u een computerhulp heeft waar u op kan vertrouwen, zodat zelfs computerhulp op afstand u uit uw zorgen haalt.

Op afstand kan alles opgelost worden voor uw computer of laptop.

Ik zorg ervoor dat al uw software en hardware weer werkt, blijft werken en dat u er een heldere uitleg van krijgt indien gewenst. Het gebeurt zelden, maar als ik iets niet weet doe ik mijn eigen “huiswerk” en kom ik de klus afmaken! Ik help u altijd graag met uw computer, laptop of andere digitale apparaten zoals printers, smartphones, tablets etc.

Veel programma’s en diensten zijn door mij op te lossen. Programma’s waar ik ervaring mee heb ziet u hier

Klant kon tijdens Corona tijden niet skypen met familie

Mevrouw was helemaal overstuur, ze vroeg zich af hoe het met haar kleinkinderen was. Door het herstellen van Skype, via de telefoon (zonder iets te zien) is het gelukt om Team Viewer te installeren en haar verder te helpen. Ze is dol gelukkig om haar klein kinderen weer te kunnen zien! Daar word ik heel blij van… 🙂

Computerproblemen en programma’s herstellen

Op afstand kan ik allerlei software aan u uitleggen en voordoen. Ook kan ik u training geven en coachen met een “corona proof” werkwijze.

Hoe werkt computerhulp op afstand?

Door middel van Team Viewer kan ik met u meekijken via een veilige verbinding.

Vul a.u.b. uw contactgegevens hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Daarnaast ben ik ook direct bereikbaar op 06-23724782 of computercoachjansen@outlook.com.

[wpforms id=”936″]