Hoe kom ik aan Winpcap op mijn computer?

Winpcap, hoe kom ik hier aan?

Ineens ziet u uit het niets Winpcap…

Misschien zat u net als ik in configuratiescherm> programma’s > programma’s en onderdelen te kijken. En ineens ziet u “Winpcap”… Ik kan u vertellen dat het in de meeste gevallen geen virus of malware is.

Wanneer is Winpcap veilig?

Winpcap is software die ervoor zorgt dat u uw apparaten in uw netwerk kan zien. Dit is essentieel voor een programma van bijvoorbeeld uw wifi apparatuur van TP-Link. U zult waarschijnlijk zien dat de software geïnstalleerd is op het moment dat u uw TP-link software geïnstalleerd heeft. Winpcap is dus geïnstalleerd door TP-link. Winpcap kan geen kwaad. Zonder Winpcap werkt de software van TP-link niet als u bijvoorbeeld uw Wifi verbinding met TP-link versterkt heeft.

Lees meer over wifi extender’s en wifi routers

Wat moet ik met Winpcap?

U kunt het gewoon laten staan. Maar vertrouwd u het toch niet helemaal of heeft u het niet zelf geïnstalleerd? Neem gerust even contact op met mij.

06-23724782

computercoachjansen@outlook.com

Meer website bezoekers met social media video’s

Google gaat binnenkort testen met een select groepje gebruikers om korte social media video’s van kanalen als Tikok en Instagram te laten afspelen rechtsreeks in de Google zoekmachine tussen de zoekresultaten.

Meer waarde voor online vindbaarheid

Online marketeers kunnen hiervan profiteren. De filmpjes van Instagram krijgen meer waarde voor het opbouwen van online bekendheid. Volgens Techcrunch gaat de nieuwe functie van Google “Short video’s” heten. Het is afwachten wanneer en of deze functie daadwerkelijk gaat komen.

Veilig, snel en makkelijk uw website bestanden aanpassen via FTP.

Veilig, snel en makkelijk FileZilla installeren voor FTP bestandbewerking.

Ik heb voor u de download link voor zowel Apple als Windows klaar gezet. Hiermee voorkomt u dat de standaard reclame software mee gedownload wordt 🙂 “

Heeft u een ander besturingssysteem? Bijvooorbeeld Linux?

Wilt u alle versies bekijken? Druk dan op de volgende knop.

Gratis, veilig en snel een PDF bestand openen.

Open snel en gemakkelijk PDF bestanden van collega’s of familie met Adobe PDF reader.

Ik heb voor u de download link voor zowel Apple als Windows klaar gezet. Hiermee voorkomt u dat de standaard reclame software mee gedownload wordt 🙂 “

Heeft u een oudere versie van uw besturingssysteem? Windows (lager dan Windows 10) of lager dan Apple OS 10.12?

Klik dan op de volgende knop, daar vind u alle beschikbare downloads voor oudere systemen.