Klant verhalen

Niemand anders kon helpen, iedereen was dicht door Covid-19.

Wat fijn dat je erop kan vertrouwen dat er iemand voor je klaarstaat (zit)”

In deze tijden van Corona kwam meneer erachter dat zijn email niet meer werkte en ook zijn wachtwoorden niet meer functioneerde. Apple was dicht en andere winkels ook. Meneer is gelijk geholpen, de wachtwoorden hebben we netjes gearchiveerd en Apple computer werkt weer naar behoren. Het voelt goed om mensen te mogen helpen in de moeilijke tijd.

Wilt u ook geholpen worden zodat u vandaag nog verder kan met wat u aan het doen was? Laat het mij maar weten 🙂 computercoachjansen@outlook.com.

Klant kon niet skypen met familie in Lockdown.

Mevrouw was helemaal overstuur, ze vroeg zich af hoe het met haar kleinkinderen was die vast zaten in een ander land door de Lockdown. Door het herstellen van Skype, via de telefoon (zonder iets te zien) is het gelukt om Team Viewer te installeren en haar verder te helpen.

De klant was dol gelukkig om haar klein kinderen weer te kunnen zien! Daar word ik heel blij van…” 

Een zelfgeschreven boek maken en laten inbinden tot hardcover!

Wat is het mooi geworden zeg!”

Het begon met een cursus Word voor beginners. Waarbij alle “tips en tricks” van Word werden uitgelegd. Daarna hebben wij elkaar een jaar niet meer gezien, want mevrouw was druk aan het typen. Een jaar later kreeg ik een belletje; Mike de tekst is af! Dit betekende de start van het daadwerkelijk vormgeven van het boek. Tientallen analoge foto’s zijn in het tekstbestand geladen en prachtige typografie zijn uitgekozen. Toen werd het tijd om een drukkerij te vinden. Wij kozen voor drukkerij van Beek. Zij hebben ons goed geholpen en het boek prachtig geprint en ingebonden.

Wilt u ook een mooi boek maken over uw familie, dierbare of andere onderwerpen? Neem contact op met computercoachjansen@outlook.com!