Senioren computerles in Amersfoort

90% van mijn klanten vind dat ik heel veel geduld heb.
Mike Jansen
Computercoach

Senioren leren computeren

U bent nooit te oud om te leren! Ik leer al 4 jaar mensen van verschillende leeftijden en vanaf het begin heb ik veel aandacht besteed aan individuele aandacht.

Senioren worden al 4 jaar geholpen door Computercoach Jansen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat krijgt u het eerste kwartier gratis. Alleen geldig voor een eerste afspraak. Hieronder kunt u uw korting aanvragen door de volgende velden in te vullen. Hierdoor kan ik contact met u opnemen voor een eerste kennismakingsafspraak.

 

Vriendelijke groet, Mike Jansen
Computerles in Amersfoort

Maak digitaal een afspraak

Hieronder kunt u zelf een afspraak maken met Computercoach Jansen. 

[wpforms id="581"]